موضوعات وبسایت : دستور آشپزی
سوالات امتحان آیین نامه رانندگی

طرز تهیه ترشی بامیه

طرز تهیه ترشی بامیه

نویسنده : مبینا | زمان انتشار : 29 بهمن 1401 ساعت 09:01

جهت درج تبلیغات با قیمت مناسب در این سایت میتوانید به آی دی تلگرام زیر پیام دهید

@AlirezaSepand



در این پست طرز تهیه ترشی بامیه برای 4 نفر با مواد لازم بامیه, آب جوشیده داغ, سرکه سفید, نمک, آویشن تازه, شوید تازه, ترخون تازه, سیر, دانه فلفل سیاه را قرار داده ایم.

سوالات امتحان آیین نامه رانندگی

ترشی بامیه یکی از انواع ترشی های کمتر شناخته شده ایرانی است که با ترکیبات متنوعی درست می شود. البته در صورت تمایل می توانیم این ترشی را فقط با بامیه هم درست کنیم، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ترشی بامیه در ادامه با ما همراه باشید.

طرز تهیه ترشی قارچ به روش مجلسی و با طعمی بی نظیرترشی قارچ از ترشی های جدید ایرانی است که با مواد و رسپی های بسیار متنوعی درست می شود

مواد لازم برای ۴ نفر
بامیه۵۰۰ گرم
آب جوشیده داغ۱ پیمانه
سرکه سفید۳ پیمانه
نمک½ پیمانه
آویشن تازه۲ قاشق غذاخوری
شوید تازه۳ قاشق غذاخوری
ترخون تازه۲ قاشق غذاخوری
سیر۵ بوته
دانه فلفل سیاه۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه ترشی بامیه

مرحله اول

برای تهیه ترشی بامیه خوشمزه در ابتدای کار بامیه ها را به خوبی می شوییم، سپس سر و ته آنها را جدا می کنیم. توجه داشته باشید که هنگام تمیز کردن بامیه ها، نباید به بافت آنها آسیبی برسد، چون باعث بد طعم شدن ترشی می شود.

مرحله دوم

در این مرحله بامیه ها را روی یک دستمال تمیز می چینیم تا رطوبت شان به طور کامل گرفته شود و خشک شوند. در ادامه بوته های سیر را باز کرده و سیرها را دانه به دانه پوست گرفته و تمیز می کنیم.

مرحله سوم

یک ظرف شیشه ای درب دار انتخاب می کنیم و آنرا به خوبی می شوییم، سپس با استفاده از یک دستمال تمیز به طور کامل خشک می کنیم. در ادامه یک یا دو ردیف بامیه در کف ظرف می چینیم.

طرز تهیه ترشی لوبیا سبز مجلسی با طعمی بی نظیرترشی لوبیا سبز یکی از انواع ترشی های ساده و خوشمزه ایرانی است که با مواد متنوعی درست می شود

مرحله چهارم

در این مرحله چند حبه سیر روی بامیه ها قرار می دهیم و این مراحل را چند بار تکرار می کنیم تا بامیه و سیر تمام شود. در ادامه آویشن، ترخون و شوید تازه را پس از شستشو و خشک کردن روی بامیه ها قرار می دهیم.

مرحله پنجم

حالا آب جوشیده داغ را با نمک و سرکه ترکیب می کنیم، سپس به همراه دانه های فلفل روی مواد درون شیشه می ریزیم. توجه داشته باشید که سطح محلول آب و سرکه باید یک بند انگشت بالاتر از سطح مواد ترشی باشد.

مرحله ششم

در این مرحله درب ظرف را محکم می بندیم و آنرا به مدت یک هفته در یک جای خشک و خنک قرار می دهیم تا ترشی آماده مصرف شود. پس از گذشت یک هفته در صورت امکان ترشی را به یخچال منتقل می کنیم.

طرز تهیه ترشی بندری به روش بازاری با طعمی بی نظیرترشی بندری همانگونه که از اسمش مشخص است یکی از ترشی های خاص و خوشمزه جنوب کشورمان می باشدطرز تهیه ترشی بامیه به روش تبریزی و با طعمی بی نظیر 5 2

آیا این مطلب برای شما مفید بود؟


منبع: panamag.ir



ارسال نظر

نام


ایمیل


نظر