موضوعات وبسایت : دستور آشپزی
سوالات امتحان آیین نامه رانندگی

طرز تهیه کیک کادایف

طرز تهیه کیک کادایف

نویسنده : مبینا | زمان انتشار : 29 فروردین 1402 ساعت 18:54

جهت درج تبلیغات با قیمت مناسب در این سایت میتوانید به آی دی تلگرام زیر پیام دهید

@AlirezaSepand



در این پست طرز تهیه کیک کادایف با مواد لازم تخم مرغ, شکر, وانیل, پودر هل, روغن مایع, ماست, آرد, بکینگ پودر, نشاسته ذرت, آرد سمولینا, آرد نارگیل را قرار داده ایم.

سوالات امتحان آیین نامه رانندگی

کیک کادایف یکی از کیک‌های خوشمزه و متفاوت ترکیه‌ای است که طعم فوق‌العاده‌ای دارد و بافت این کیک سبک و نرم است، کیک کادایف با روش‌های مختلف و مواد متنوعی درست می‌شود و خیلی راحت و سریع می‌توانید این کیک لطیف را تهیه کنید. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک کادایف در ادامه با سایت آموزشی پانامگ همراه باشید.

طرز تهیه کیک مرمری به روش خانگی و با طعمی بی نظیرطرز تهیه کیک مرمری به روش خانگی و با طعمی بی نظیرکیک مرمری یکی از انواع کیک های خوش طعم با بافت نرم است که با رسپی ها و رنگ های متنوعی…

مواد لازم برای کیک
تخم مرغ۴ عدد
شکر۱ پیمانه
وانیل۱ قاشق چایخوری
پودر هل۲/۱ قاشق چایخوری
روغن مایع۱ پیمانه سرخالی
ماست۱ پیمانه
آرد۱ پیمانه سر صاف
بکینگ پودر۱ قاشق سوپ خوری
نشاسته ذرت۲ قاشق سوپ خوری
آرد سمولینا۲/۱ پیمانه
آرد نارگیل۲/۱ پیمانه
مواد لازم برای رویه
رشته کادایف۲۰۰ گرم
کره۲۵ گرم
شیر عسلیبه میزان لازم

طرز تهیه کیک کادایف

مرحله اول

ابتدا برای درست کردن مواد رویه، کره را در یک تابه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا کره ذوب شود، سپس رشته‌های کادایف را که از قبل خرد کرده‌اید به کره ذوب شده اضافه کنید و به مدت تقریبا ۵ دقیقه رشته‌ها را در کره خوب تفت دهید.

مرحله دوم

سپس در یک ظرف دیگر تخم مرغ‌ها را بریزید و هم بزنید تا از لختگی خارج شوند و بعد وانیل و پودر هل را به آن‌ها اضافه کنید و هم بزنید تا عطر وانیل و هل آزاد شود و سپس شکر را بریزید و با همزن برقی هم بزنید تا مخلوط کرم رنگ و کشدار شود.

مرحله سوم

بعد روغن مایع را به مخلوط مواد اضافه کنید و با دور کند همزن برقی کمی هم بزنید تا با هم ترکیب شوند و بعد ماست را که از قبل به دمای محیط رسیده است روی مواد بریزید و با دور کند همزن فقط به اندازه مخلوط شدن مواد با همدیگر هم بزنید.

طرز تهیه کیک گاتوشا به روش حرفه ای و با طعمی بی نظیرطرز تهیه کیک گاتوشا به روش حرفه ای و با طعمی بی نظیرکیک گاتوشا یکی از انواع کیک های خوشمزه و بین المللی است که معمولا در کافی شاپ ها به همراه…

مرحله چهارم

سپس در یک ظرف دیگر آرد، بکینگ پودر، نشاسته ذرت، آرد سمولینا و آرد نارگیل را با هم ترکیب کنید و همه را با هم الک کنید تا یکدست شوند و بعد آرد را کم‌کم و در چند مرحله روی مخلوط مواد الک کنید و با همزن دستی در یک جهت هم بزنید.

مرحله پنجم

سپس اطراف ظرف را با لیسک دورگیری کنید و دوباره کمی هم بزنید و وقتی بافت مخلوط صاف و یکدست شد در کف قالب مناسب کاغذ روغنی قرار دهید و مخلوط مواد را در قالب مورد نظر خودتان بریزید، می‌توانید از قالب گرد سایز ۲۰ استفاده کنید.

مرحله ششم

بعد قالب را دو بار به آرامی روی سطح کار بکوبید تا حباب‌های داخل خمیر از آن خارج شود و سپس روی سطح کیک، کادایف‌های تفت داده شده را بریزید و پخش کنید تا همه جای آن را بپوشاند و با پالت سطح کادایف را صاف کنید و کمی فشار دهید.

طرز تهیه کیک آجیلی به روش خانگی و با طعمی بی نظیرطرز تهیه کیک آجیلی به روش خانگی و با طعمی بی نظیرکیک آجیلی یک کیک خوشمزه و با طعم بی نظیر آجیل است که بافتی سبک و لطیف دارد و خیلی…

مرحله هفتم

سپس قالب کیک را در فر که از ده دقیقه قبل گرم شده است قرار دهید و دمای فر را روی ۱۶۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید و به مدت ۴۵ دقیقه اجازه دهید تا کیک خوب بپزد و طلایی شود، در ۳۰ دقیقه اول درب فر را باز نکنید تا پف کیک از بین نرود.

مرحله هشتم

بعد از آن با یک سیخ چوبی تست کنید و سیخ را در کیک فرو کنید و بیرون بیاورید، اگر از مواد خمیر چیزی به آن نچسبید یعنی کیک پخته است و بعد قالب را از فر بیرون بیاورید و در دمای محیط قرار دهید تا کمی از حرارت اولیه آن کم شود.

مرحله نهم

سپس به وسیله یک چاقو اطراف کیک را از قالب جدا کنید و شیر عسلی را روی رشته‌ها بریزید و با پالت پخش کنید تا کاملا کادایف‌ها را بپوشاند و اجازه دهید تا شیر عسلی جذب شود و بعد کیک را به آرامی از قالب بیرون بیاورید و در ظرف دیگری بگذارید.

طرز تهیه کیک شنی به روش مجلسی و با طعمی بی نظیرطرز تهیه کیک شنی به روش مجلسی و با طعمی بی نظیرکیک شنی یکی از انواع کیک‌های خوشمزه با طعم بی‌نظیر است که بافت سبک و تردی دارد و به عنوان…

مرحله دهم

بعد روی کیک کادایف را با پودر پسته، پودر نارگیل، خرده‌های مغز گردو، خلال بادام، مغز فندق خرد شده، برگ‌های گل محمدی و کنجد تزئین کنید و سپس کیک کادایف را در شکل و اندازه‌های دلخواه برش بزنید و در ظرف مناسب قرار دهید. در آخر کیک کادایف را به عنوان یک میان وعده خوش طعم و مناسب برای پذیرایی و مهمانی‌ها همراه با چای یا قهوه سرو کنید.

طرز تهیه کیک کادایف به روش خانگی و با طعمی بی نظیر 5 2

آیا این مطلب برای شما مفید بود؟


منبع: panamag.ir



ارسال نظر

نام


ایمیل


نظر