در این پست طرز تهیه سوپ عدس برای 2-3 نفر با مواد لازم عدس خیس کرده, پیاز متوسط, روغن سرخ کردنی, ساق مرغ, جو دو سر پرک, سیب زمینی متوسط, نمک, قره قوروت, فلفل سیاه و زردچوبه, پودر پیاز و پودر کاری, فلفل قرمز, آب ولرم را قرار داده ایم.
سوپ عدس یکی از غذاهای خوشمزه و لذیذ است که خیلی راحت میتوانید این سوپ خوش طعم و مقوی را آماده و درست کنید، سوپ عدس را میتوانید به عنوان یک پیش غذای ساده در مهمانیها و یا یک وعده کامل و پرخاصیت استفاده کنید. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سوپ عدس در ادامه با سایت آموزشی پانامگ همراه باشید.
طرز تهیه سوپ دال عدس به روش سنتی و با طعمی بی نظیرسوپ دال عدس یکی از انواع سوپ های خوشمزه و سالم است که با روش های مختلفی درست می…
مواد لازم برای ۲-۳ نفر | |
عدس خیس کرده | نصف لیوان |
پیاز متوسط | ۱ عدد |
روغن سرخ کردنی | ۱.۵ قاشق غذا خوری |
ساق مرغ | ۲ عدد |
جو دو سر پرک | ۲ قاشق غذا خوری |
سیب زمینی متوسط | ۱ عدد |
نمک | ۱.۵ قاشق چایخوری |
قره قوروت | ۱ قاشق غذا خوری |
فلفل سیاه و زردچوبه | به مقدار لازم |
پودر پیاز و پودر کاری | به مقدار لازم |
فلفل قرمز | به مقدار لازم |
آب ولرم | ۴ تا ۵ لیوان |
طرز تهیه سوپ عدس
مرحله اول
برای تهیه سوپ عدس ابتدا عدسها از شب قبل یا چند ساعت قبل در آب خیس کنید تا نفخ آنها گرفته شود و در زمان طبخ سریعتر پخته شوند، سپس در هنگام طبخ غذا پیاز را نگینی خرد کنید و در یک تابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود.
مرحله دوم
وقتی روغن داغ شد پیازها را در آن بریزید و تفت دهید تا پیازها سبک شوند و بعد ۲ عدد ساق مرغ را در تابه قرار دهید تا با پیازها تفت داده شوند و کمی طلایی رنگ شوند، سپس فلفل سیاه، زردچوبه، پودر پیاز و پودر کاری را به مواد اضافه کنید.
مرحله سوم
ادویهها را کمی تفت دهید تا عطر آنها آزاد شود و رنگ زردچوبه باز شود، سپس با توجه به ذائقه و سلیقه خودتان میتوانید کمی پودر فلفل قرمز و آویشن را هم به مواد اضافه کنید و تفت دهید و کاملا با مواد مخلوط کنید تا سوپ کمی تند شود.
طرز تهیه سوپ مرغ مجلسی و مخصوص با طعمی بی نظیرسوپ مرغ یکی از انواع سوپ های بسیار محبوب در جهان است که با دو ورژن اصلی تهیه می شود
مرحله چهارم
بعد از آن عدسهای خیس کرده را به مواد اضافه کنید و کمی تفت دهید و سپس یک سیب زمینی متوسط را پوست بگیرید و بشورید و به شکل خام با رنده ریز، رنده کنید و روی مواد بریزید و کمی تفت دهید، به دلخواه میتوانید با رنده درشت هم رنده کنید.
مرحله پنجم
سپس جو دو سر پرک را اضافه کنید و بعد هم مقداری آب روی مواد بگیرید و درب ظرف را ببندید و روی حرارت ملایم اجازه دهید تا به مدت ۲ ساعت بپزد و سپس درب ظرف را باز کنید و نمک و مقداری قره قوروت را به آن اضافه کنید.
مرحله ششم
بعد کمی سوپ را هم بزنید تا قرهقوروت در آن حل شود و دوباره درب ظرف را ببندید و اجازه دهید تا به مدت یک ساعت دیگر خوب بپزد و جا بیفتد، بعد از آن سوپ را بچشید اگر مقدار نمک و ادویهها به اندازه است ظرف را از روی حرارت بردارید.
طرز تهیه سوپ ماست به روش رستورانی و طعمی بی نظیرسوپ ماست یکی از انواع غذاهای خوشمزه و ساده است که برای بیماران بسیار مناسب می باشد
مرحله هفتم
سپس سوپ عدس را که خوب پخته و جا افتاده است در ظرف مناسب بکشید و با چند برگ نعناع و شوید و ریحان تازه تزئین کنید و همراه با ترشی و زیتون و انواع دورچین به عنوان یک پیش غذای خوش طعم یا یک وعده مقوی و رژیمی سرو کنید.
طرز تهیه سوپ عدس به روش سنتی و با طعمی بی نظیر 5 2