در این پست طرز تهیه سیب زمینی پنیری برای 4 نفر با مواد لازم سیب زمینی متوسط, قارچ, ژامبون, پنیر پیتزا, نمک و فلفل سیاه, پاپریکا و آویشن, پودر سیر, تخم گیشنیز را قرار داده ایم.
سیبزمینی پنیری یک میان وعده خوشمزه و لذیذ است که خیلی راحت و سریع آماده و تهیه میشود، این فست فود خوش طعم، طرفداران زیادی دارد و به روشهای مختلف و مواد اولیه متفاوتی درست میشود و برای پذیرایی بسیار مناسب و شیک است. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سیب زمینی پنیری در ادامه با سایت آموزشی پانامگ همراه باشید.
طرز تهیه سیب زمینی تنوری رستورانی با طعمی بی نظیرسیب زمینی تنوری یکی از انواع پیش غذاهای پرطرفدار و بین المللی است که با رسپی های مختلفی…
مواد لازم برای ۴ نفر | |
سیب زمینی متوسط | ۳ عدد |
قارچ | یک بسته کوچک |
ژامبون | به مقدار دلخواه |
پنیر پیتزا | یک بسته کوچک |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
پاپریکا و آویشن | به مقدار لازم |
پودر سیر | به مقدار لازم |
تخم گیشنیز | به مقدار لازم |
طرز تهیه سیب زمینی پنیری
مرحله اول
برای تهیه سیب زمینی پنیری ابتدا سیب زمینیها را پوست بگیرید و خلالی خرد کنید و تمیز بشورید و در سبد بگذارید تا آب اضافی آن خارج شود، سپس در یک تابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا روغن داغ شود، بعد سیب زمینیها را در آن خوب سرخ کنید.
مرحله دوم
سپس قارچها را تمیز کنید و خوب بشورید و وقتی که خشک شدند آنها را حلقهای خرد کنید و کنار بگذارید، بعد به دلخواه و با توجه به ذائقه خودتان ژامبون گوشت یا مرغ را به شکل مکعبی و در اندازه های کوچک خرد کنید و در یک ظرف بریزید.
مرحله سوم
بعد در یک ظرف نسوز مناسب سیب زمینیهای سرخ شده و قارچها و ژامبونها را بریزید و کمی پنیر پیتزا هم اضافه کنید و با هم مخلوط کنید، سپس به مقدار دلخواه نمک، فلفل سیاه، پاپریکا و آویشن، پودر سیر و تخم گیشنیز را روی مواد بریزید.
طرز تهیه سیب زمینی سوخاری مخصوص با طعمی بی نظیرسیب زمینی سوخاری یکی از انواع پیش غذاهای خوشمزه و پرطرفدار است که به روش های متنوعی…
مرحله چهارم
سپس همه مواد را با هم مخلوط کنید، تا عطر ادویهها آزاد شود و طعم و مزه همه ادویهها و مواد با هم ترکیب شود، بعد از آن روی همه مواد به مقدار دلخواه خودتان پنیر پیتزا بریزید و روی سطح مواد پخش کنید تا کاملا روی همه مواد را بپوشاند.
مرحله پنجم
بعد از آن به دلخواه و با توجه به ذائقه و سلیقه خودتان میتوانید مقداری ذرت را که از قبل آب پز کردهاید برای تزئین روی پنیر بریزید و پخش کنید و یا یک فلفل دلمه کوچک را بشورید و به شکل مکعبی و در اندازههای کوچک خرد کنید و روی پنیر بریزید.
مرحله ششم
بعد ظرف مواد را در فر که از ده دقیقه قبل گرم شده است قرار دهید و دمای فر را روی ۱۹۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید و به مدت تقریبا ۱۰ دقیقه اجازه دهید تا بپزند و سپس حرارت فر را از بالا روشن کنید تا پنیر پیتزا ذوب شود و طلایی رنگ شود.
طرز تهیه سیب زمینی سرخ کرده ساده با طعمی بی نظیرسیب زمینی سرخ کرده یکی از انواع خوراکی های خوشمزه و پرطرفدار بین المللی است که با طعم های…
مرحله هفتم
بعد از آن ظرف را از فر بیرون بیاورید و سیب زمینی پنیری را در اندازههای دلخواه برش بزنید و در ظرف مناسب بچینید و با سس کچاب، مایونز و یا هر سس دلخواه دیگری تزئین کنید و به عنوان یک پیش غذای خوشمزه و یا یک میان وعده مقوی سرو کنید.
طرز تهیه سیب زمینی پنیری مجلسی با طعمی بی نظیر 5 2