موضوعات وبسایت : دستور آشپزی
سوالات امتحان آیین نامه رانندگی

طرز تهیه باسلوق زرشک

طرز تهیه باسلوق زرشک

نویسنده : مبینا | زمان انتشار : 29 بهمن 1401 ساعت 09:05

جهت درج تبلیغات با قیمت مناسب در این سایت میتوانید به آی دی تلگرام زیر پیام دهید

@AlirezaSepand



در این پست طرز تهیه باسلوق زرشک با مواد لازم نشاسته گل, آب, گلاب, جوهر لیمو, شکر, کره, زرشک, وانیل, پودر گل محمدی, مغز پسته را قرار داده ایم.

سوالات امتحان آیین نامه رانندگی

باسلوق زرشک یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و لطیف است که با مواد متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه باسلوق زرشک در ادامه با ما همراه باشید.

طرز تهیه باسلوق گردویی به روش بازاری و با طعمی بی نظیرباسلوق گردویی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که با طعم های متنوعی درست می شود

مواد لازم باسلوق زرشک
نشاسته گل۱ لیوان
آب۳ لیوان
گلاب⅓ لیوان
جوهر لیمو¼ قاشق چایخوری
شکر۱٫۵ لیوان
کره۲۰ گرم
زرشک۱ قاشق غذاخوری
وانیل¼ قاشق چایخوری
پودر گل محمدی۱ قاشق چایخوری
مغز پستهبه مقدار کافی

طرز تهیه باسلوق زرشک

مرحله اول

برای تهیه باسلوق زرشک خوشمزه در ابتدای کار نشاسته گل را به همراه آب درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس به خوبی هم می زنیم تا نشاسته درون آب حل شود. در ادامه آب و شکر را درون یک تابه مناسب می ریزیم.

مرحله دوم

حالا تابه را روی حرارت ملایم قرار داده و به صورت مداوم هم می زنیم تا شکر درون آب حل شود. زمانی که ذرات شکر حل شد، جوهر لیمو را به تابه اضافه کرده و مخلوط می کنیم، سپس گلاب را به تابه می افزاییم.

مرحله سوم

در ادامه اجازه می دهیم محلول درون تابه جوش بیاید، سپس مخلوط نشاسته گل را به تابه اضافه می کنیم و به مدت ۴۵ دقیقه به صورت مداوم هم می زنیم تا بوی خامی نشاسته بر طرف شده و کاملا شفاف شود.

طرز تهیه باسلوق شیره انگور ساده با طعمی بی نظیرباسلوق شیره انگور یکی از انواع شیرینی های سنتی و خوشمزه ایرانی است که با دستورهای متنوعی درست می شود

مرحله چهارم

پس از گذشت این مدت، زمانی که مایه باسلوق کاملا شفاف شد کره را به تابه اضافه کرده و به هم زدن ادامه می دهیم تا کره ذوب شود. در اواخر پخت وانیل را به همراه پودر گل محمدی به تابه اضافه کرده و هم می زنیم.

مرحله پنجم

حالا زرشک را به همراه مقداری مغز پسته به تابه اضافه کرده و مخلوط می کنیم تا مواد با هم ترکیب و یکدست شوند. در ادامه درون یک ظرف مناسب را با کیسه فریزر چرب شده می پوشانیم، سپس مایه باسلوق را درون آن می ریزیم.

مرحله ششم

در نهایت روی مایه باسلوق را کاملا صاف کرده و اجازه می دهیم به مدت ۲ تا ۳ ساعت درون یخچال بماند تا کاملا سفت شود. پس از گذشت این زمان باسلوق را از قالب جدا کرده و روی آن مقداری نشاسته ذرت می پاشیم. نوش جان.

طرز تهیه باسلوق پرتقالی به روش ساده و با طعمی بی نظیرباسلوق پرتقالی از شیرینی های ساده و خوشمزه ایرانی است که با دستورهای متنوعی درست می شودطرز تهیه باسلوق زرشک به روش خانگی و طعمی بی نظیر 5 2

آیا این مطلب برای شما مفید بود؟


منبع: panamag.ir



ارسال نظر

نام


ایمیل


نظر