در این پست طرز تهیه دنت زعفرانی برای 4 نفر با مواد لازم شیر, شکر, نشاسته ذرت, گلاب, وانیل, کره, زعفران دم کرده را قرار داده ایم.
دنت زعفرانی یکی از انواع دسرهای محبوب بین المللی است که می توانیم آنرا با رسپی های متنوعی درست کنیم، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه دنت زعفرانی در ادامه با ما همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
شیر | ۲ لیوان |
شکر | ۳ قاشق غذاخوری |
نشاسته ذرت | ۳ قاشق غذاخوری |
گلاب | ۱ قاشق غذاخوری |
وانیل | نوک قاشق چایخوری |
کره | ۱ قشق غذاخوری |
زعفران دم کرده | ۲ قاشق غذاخوری |
طرز تهیه دنت زعفرانی
مرحله اول
برای تهیه دنت زعفرانی خوشمزه در ابتدای کار نشاسته را به همراه شیر و شکر درون یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس کمی ترکیب می کنیم. در ادامه قابلمه را روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا شیر جوش بیاید.
مرحله دوم
پس از اینکه شیر جوش آمد، حرارت را روی کمترین درجه قرار می دهیم و به آرامی شیر را هم می زنیم تا نشاسته بپزد. توجه داشته باشید که اگر حرارت زیر قابلمه زیاد باشد نشاسته به خوبی نمی پزد و طعم دسر خراب می شود.
مرحله سوم
پس از اینکه نشاسته و شکر به طور کامل درون شیر حل شدند، گلاب را به همراه زعفران دم کرده و وانیل به قابلمه اضافه می کنیم و به آرامی هم می زنیم تا رنگ دسر کم کم تغییر کند و به طور یکدست زرد شود.
مرحله چهارم
حالا باید با صبر و حوصله دسر را هم بزنیم تا به غلظت مورد نظرمان برسد. پس از اینکه غلظت دنت شبیه به غلظتی مثل حریره بادام شد، قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم. توجه داشته باشید که نیاز نیست دسر خیلی سفت شود.
مرحله پنجم
دنت پس از اینکه خنک شود سفت می شود، به همین دلیل باید زمانی که آنرا از روی حرارت بر می داریم حالتی روان داشته باشد. در صورت تمایل در این مرحله می توانیم مقداری خلال پسته نیز درون دسر بریزیم.
مرحله ششم
در این مرحله دسر را درون ظرف های سرو می ریزیم و روی آنرا به صورت یکدست صاف می کنیم، سپس درون یخچال قرار می دهیم. در زمان سرو دسرها را از یخچال خارج کرده و به سلیقه خود با مواد دلخواه تزیین می کنیم.
طرز تهیه دنت زعفرانی به روش مجلسی و طعمی بی نظیر 5 2