در این پست طرز تهیه توپک نارگیلی با مواد لازم پودر نارگیل, بیسکوئیت, کره, شیر عسلی, شکلات سفید, فندق بو داده را قرار داده ایم.
توپک نارگیلی یک شیرینی خوشمزه و با عطر و طعم فوقالعاده است که برای پذیرایی و مهمانیها بسیار شیک و مناسب است، این شیرینی خوشطعم خیلی راحت و سریع آماده و درست میشود و به عنوان یک میان وعده مناسب مورد استفاده قرار میگیرد. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه توپک نارگیلی در ادامه با سایت آموزشی پانامگ همراه باشید.
طرز تهیه توپک خرمایی به روش خانگی و با طعمی بی نظیرتوپک خرمایی یکی از انواع شیرینی های ساده و خوشمزه خانگی است که با ترکیبات متنوعی درست…
مواد لازم برای توپک نارگیلی | |
پودر نارگیل | ۱۵۰ گرم |
بیسکوئیت | ۷۵ گرم |
کره | ۳۰ گرم |
شیر عسلی | ۴/۳ قوطی |
شکلات سفید | به مقدار لازم |
فندق بو داده | به مقدار لازم |
مواد لازم برای شیر عسلی | |
شیر | ۲ پیمانه |
شکر | ۳/۲ پیمانه |
کره | ۲۰ گرم |
طرز تهیه توپک نارگیلی
مرحله اول
برای تهیه توپک نارگیلی ابتدا برای درست کردن شیر عسلی، در یک ظرف مناسب و نسوز شیر را بریزید و شکر را به آن اضافه کنید و هم بزنید، سپس تابه را روی حرارت متوسط قرار دهید و مخلوط را هم بزنید تا شکر کامل در شیر حل شود، بعد از آن حرارت را کم کنید.
نکته: توجه کنید تا قبل از به جوش آمدن شیر، مخلوط را مدام هم بزنید تا شکر کاملا حل شود.
مرحله دوم
به تدریج شیر به غلظت میرسد، شیر در این مدت اصلا نباید بجوشد، وقتی شیر عسلی به غلظت مناسب رسید و رنگ آن مایل به زرد کم رنگ شد، کره را اضافه کنید و بلافاصله از روی حرارت بردارید و در دمای محیط قرار دهید تا خنک شود.
نکته: میتوانید شیر عسلی را در یک ظرف در بسته در یخچال به مدت ۱۴ روز نگهداری کنید.
مرحله سوم
سپس بیسکوئیتها را با میکسر یا گوشتکوب برقی یا دستی کامل پودر کنید و در ظرفی بریزید و سپس کره را به روش بن ماری، روی بخار کتری ذوب کنید و به بیسکوئیتها اضافه کنید و کاملا با هم مخلوط کنید تا عطر و طعم کره به خورد آنها برود.
طرز تهیه توپک کدو حلوایی مجلسی با طعمی بی نظیرتوپک کدو حلوایی یکی از انواع شیرینی های ساده فصل زمستان است که با ترکیبات متنوعی درست…
مرحله چهارم
بعد پودر نارگیل را اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنید و سپس شیر عسلی را به مواد اضافه کنید و با هم ترکیب کنید، شیر عسلی را به اندازهای بریزید که خمیر زیاد چسبناک نشود، بعد خمیر را کمی ورز دهید تا همه مواد با هم مخلوط شوند.
مرحله پنجم
سپس به اندازه یک گردو از مواد خمیر بردارید و یک فندق وسط آن قرار دهید و با دست به شکل توپک فرم دهید و گرد کنید، همه خمیر را به همین شکل آماده کنید و بعد به مدت نیم ساعت داخل فریزر قرار دهید تا خودش را بگیرد و منسجم شود.
مرحله ششم
بعد مقداری شکلات سفید را در یک ظرف قرار دهید و به روش بن ماری روی بخار کتری نگه دارید تا ذوب شود و مقداری مغز فندق را بو داده و خرد کنید، سپس توپکها را که از فریزر بیرون آوردهاید، در شکلات سفید ذوب شده قرار دهید.
مرحله هفتم
بعد از آن توپکها را که کاملا با شکلات سفید پوشانده شدهاند در خردههای فندق قرار دهید و بغلتانید تا کاملا سطح آنها با فندق پوشیده شود، به جای استفاده از شکلات سفید و فندق میتوانید از پودر نارگیل استفاده کنید و توپکها را نارگیلی کنید.
مرحله هشتم
سپس توپکها را دوباره به مدت ۱ تا ۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا شکلات سفید کامل خودش را بگیرد و توپکهای نارگیلی منسجم شوند و بعد از این مدت توپکها را از یخچال بیرون بیاورید و مقداری شکلات صبحانه روی آن بریزید و تزئین کنید.
طرز تهیه توپک نارگیلی به روش مجلسی و با طعمی بی نظیر 5 2