در این پست طرز تهیه کروسان با مواد لازم خمیر هزار لا, نوتلا یا شکلات صبحانه, زرده تخم مرغ, شیر, پودر قند را قرار داده ایم.
کروسان یکی از انواع نانهای خوشمزه و ساده و مقوی است که خیلی راحت و سریع آماده و درست میشود و به عنوان یک میان وعده مناسب یا یک نان خوش طعم و فانتزی در وعده صبحانه و یا همراه با غذا مورد استفاده قرار میگیرد. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کروسان در ادامه با سایت آموزشی پانا مگ همراه باشید.
مواد لازم نان کروسان | |
خمیر هزار لا | یک بسته |
نوتلا یا شکلات صبحانه | به مقدار لازم |
زرده تخم مرغ | یک عدد |
شیر | ۲ قاشق غذا خوری |
پودر قند | به مقدار لازم |
طرز تهیه کروسان
مرحله اول
برای تهیه کروسان ابتدا یک بسته خمیر هزارلا را که از سوپر مارکت تهیه کردهاید از فریزر در بیاورید و در دمای محیط قرار دهید تا یخزدایی شود بعد از اینکه خمیر نرم شد رول خمیر را باز کنید و روی یک سطح صاف به وسیله وردنه کمی آن را پهن و باز کنید تا صاف شود.
مرحله دوم
سپس به وسیله یک چاقو ابتدا خمیر را از وسط نصف کنید و بعد هر تکه را با برشهای مورب به چهار قسمت مثلثی شکل تقسیم کنید به طوری که تمام برشها یک اندازه باشند، اگر خواستید کروسانهای بزرگتری داشته باشید آنها را از وسط نصف نکنید.
مرحله سوم
بعد به اندازه یک قاشق نوتلا یا هر شکلات صبحانه دیگری را در وسط و قسمت پهن هر برش خمیر قرار دهید و از سمت پهن به سمت باریک خمیر را رول کنید و انتهای آن را با انگشت کمی فشار دهید و سفت کنید تا در هنگام پخت باز و خراب نشود.
مرحله چهارم
سپس یک زره تخم مرغ را در یک ظرف بریزید و با چنگال هم بزنید تا از لختگی خارج شود و سپس مقداری شیر را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند و بعد از مایع با فرچه روی کروسانها بمالید و آنها را رومال کنید.
مرحله پنجم
سپس داخل یک سینی فر یا هر قالبی را با روغن مایع یا کره چرب کنید و یا یک کاغذ روغنی کف سینی پهن کنید و کروسانها را با فاصله در آن بچینید تا بعد از پخت و پف کردن به یکدیگر نچسبند و در فر که از ده دقیقه قبل گرم شده است قرار دهید.
مرحله ششم
بعد دمای فر را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید و به مدت نیم ساعت اجازه دهید تا کروسانها بپزند و طلایی شوند، سپس از فر در بیاورید و در دمای محیط قرار دهید تا خنک شوند و سپس روی آنها مقداری پودر قند بپاشید تا سطح کروسانها را بپوشاند.
مرحله هفتم
در آخر کروسانها را در ظرف مناسب بچینید و مقداری شکلات صبحانه یا عسل روی آن بریزید و با پودر پسته، پودر نارگیل، گردو خرد شده تزئین کنید و به عنوان یک میان وعده ساده و مقوی یا در وعده صبحانه همراه با خامه و عسل و چای سرو کنید.
طرز تهیه کروسان به روش خانگی و با طعمی بی نظیر 5 2