موضوعات وبسایت : دستور آشپزی
سوالات امتحان آیین نامه رانندگی

طرز تهیه قریوش عربی

طرز تهیه قریوش عربی

نویسنده : مبینا | زمان انتشار : 28 فروردین 1402 ساعت 18:30

جهت درج تبلیغات با قیمت مناسب در این سایت میتوانید به آی دی تلگرام زیر پیام دهید

@AlirezaSepand



در این پست طرز تهیه قریوش عربی با مواد لازم آرد, کره ذوب شده, تخم مرغ, شکر, مایه خمیر, بکینگ پودر, آب ولرم, شیر, نمک, وانیل را قرار داده ایم.

سوالات امتحان آیین نامه رانندگی

قریوش عربی یکی از شیرینی‌های خوشمزه و لذیذ است که اصالت آن به کشورهای عربی برمی‌گردد، این شیرینی خوش عطر و طعم بافت سبک و لطیفی دارد و خیلی راحت درست می‌شود، قریوش عربی از شیرینی‌های مناسب افطار در ماه رمضان است. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه قریوش عربی در ادامه با سایت آموزشی پانامگ همراه باشید.

طرز تهیه بامیه ساده به روش بازاری و با طعمی بی نظیرطرز تهیه بامیه ساده به روش بازاری و با طعمی بی نظیربامیه یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و پرطرفدار است که معمولا در ماه مبارک رمضان به همراه…

مواد لازم برای خمیر قریوش
آرد۲۵۰ گرم
کره ذوب شده۶۰ گرم
تخم مرغ۱ عدد
شکر۱ قاشق چای‌خوری
مایه خمیر۲/۱ قاشق چای‌خوری
بکینگ پودر۴/۱ قاشق چای‌خوری
آب ولرم⅛ پیمانه
شیرحدود ۴/۱ پیمانه
نمک۱ پنس
وانیل۲/۱ قاشق چای‌خوری
مواد لازم برای شربت
شکر۲ پیمانه
آب۱ پیمانه
گلاب۱ قاشق غذا خوری
گلوکز۲ قاشق غذا خوری
جوهر لیمو۴/۱ قاشق چای‌خوری
زعفرانبه مقدار دلخواه

طرز تهیه قریوش عربی

ابتدا مقداری آب را در قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید بعد شکر را به آن اضافه کنید و کمی هم بزنید تا شکر حل شود و آب به جوش آید، سپس گلوکز، جوهر لیمو و گلاب را اضافه کنید و هم بزنید تا عطر گلاب پخش شود.

بعد با قلمو آغشته به آبلیمو، اطراف قابلمه را تمیز کنید تا مانع از شکرک زدن شود، سپس زعفران را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا رنگ زعفران در مواد باز شود، سپس به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه اجازه دهید تا مخلوط بجوشد و غلظت آن زیاد شود.

وقتی مخلوط کمی غلیظ شد مقداری از آن را در یک ظرف بریزید و در یخچال قرار دهید تا خنک شود، بعد اگر مخلوط، خیلی شل نبود یعنی به غلظت مناسب رسیده است، پس قابلمه را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید در دمای محیط خنک شود.

طرز تهیه بامیه ترکی به روش بازاری و با طعمی بی نظیرطرز تهیه بامیه ترکی به روش بازاری و با طعمی بی نظیربامیه ترکی یکی از انواع شیرینی های ساده کشور ترکیه است که برای ماه رمضان درست می شود

سپس در یک ظرف کوچک مقداری آب ولرم بریزید و مایه خمیر را به آن اضافه کنید و هم بزنید و کمی شکر را هم در ظرف بریزید و هم بزنید تا با هم مخلوط شوند و بعد روی ظرف را بپوشانید و کنار بگذارید تا مایه خمیر عمل آید.

بعد آرد را که از قبل الک کرده‌اید و بافت آن سبک و یکدست شده است، در یک ظرف بریزید و کره ذوب شده را به آن اضافه کنید، بعد تخم مرغ را بریزید و سپس بکینگ پودر، نمک و وانیل را هم به مواد اضافه کنید و کمی هم بزنید تا با هم ترکیب شوند.

سپس مقداری از شیر را روی مواد بریزید و بعد مایه خمیر را که عمل آمده است به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا با هم مخلوط شوند، سپس شیر را کم‌کم اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر شکل بگیرد، وقتی که خمیر جمع شد به مدت ۵ دقیقه ورز دهید.

طرز تهیه بامیه هندی ساده با شیر و طعمی بی نظیرطرز تهیه بامیه هندی ساده با شیر و طعمی بی نظیربامیه هندی یکی از انواع شیرینی های محبوب در کشور هند است که معمولا در ماه مبارک رمضان…

بعد خمیر را که نرم و لطیف و یکدست شده و به دست نمی‌چسبد داخل یک ظرف قرار دهید و اجازه دهید تا به مدت یک ساعت در دمای محیط استراحت کند، بعد از این مدت خمیر را دوباره کمی ورز دهید و سپس به دو قسمت مساوی تقسیم کنید.

یکی از قسمت‌های خمیر را در پلاستیک بپیچید و کنار بگذارید و روی قسمت دیگر را کمی آرد بپاشید و همچنین روی یک سطح صاف مقداری آرد بپاشید و خمیر را روی آن قرار دهید و بعد با دست یا وردنه خمیر را پهن کنید و روی هم تا بزنید.

سپس دوباره خمیر را با وردنه باز کنید و به شکل یک مستطیل بزرگ درآورید، اطراف خمیر را با کاتر تمیز و صاف کنید و آن را به مستطیل‌های یک اندازه به طول تقریبا ۱۰ و عرض ۵ سانتیمتر برش دهید، بعد داخل خمیر را چند برش‌ طولی بدهید.

طرز تهیه بامیه عربی دراز و خشک با طعمی بی نظیرطرز تهیه بامیه عربی دراز و خشک با طعمی بی نظیربامیه عربی که با نام هایی مانند بامیه دراز یا خشک هم شناخته می شود یکی از انواع شیرینی های…

بعد خمیرها را به شکل دلخواه فرم دهید، می‌توانید همه را به یک شکل فرم دهید و یا به فرم‌های مختلف درآورید، سپس در یک تابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا روغن داغ شود و بعد خمیرها را در روغن داغ سرخ کنید.

سپس قریوش‌ها را داخل شربت که سرد شده است بریزید و اجازه دهید تا یک دقیقه بماند تا شربت جذب آن‌ها شود و سپس آن‌ها را خارج کنید و روی توری قرار دهید تا شربت اضافی آن‌ها خارج شود و بعد با پودر پسته و برگ گل محمدی تزئین کنید. در آخر تعدادی قریوش عربی را در ظرف مناسب بچینید و این شیرینی خوش طعم را در هنگام افطار در ماه رمضان همراه با چای سرو کنید.

طرز تهیه قریوش عربی به روش بازاری و طعمی بی نظیر 5 2

آیا این مطلب برای شما مفید بود؟


منبع: panamag.ir



ارسال نظر

نام


ایمیل


نظر