در این پست طرز تهیه شیرینی بادامی با مواد لازم روغن جامد, پودر قند, پودر هل, پودر بادام, آرد برنج, آرد سفید را قرار داده ایم.
شیرینی بادامی یکی از شیرینیهای خوشمزه و لذیذ است که بافتی سبک و ترد دارد، این شیرینی خوش طعم طرفداران زیادی دارد و برای پذیرایی بسیار مناسب و شیک است، شیرینی بادامی را میتوان به روشهای مختلف و با مواد متنوعی درست کرد. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شیرینی بادامی در ادامه با سایت آموزشی پانامگ همراه باشید.
طرز تهیه شیرینی عید ساده و خانگی با طعمی بی نظیرشیرینی عید یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و مجلسی است که همانطور از اسم آن پیداست برای…
مواد لازم شیرینی بادامی | |
روغن جامد | ۹۰ گرم |
پودر قند | ۸۵ گرم |
پودر هل | ¼ قاشق چایخوری |
پودر بادام | ۷۰ گرم |
آرد برنج | ۴۰ گرم |
آرد سفید | ۱۰۰ گرم |
طرز تهیه شیرینی بادامی
ابتدا روغن جامد را در یک ظرف بریزید و سپس پودر قند را به آن اضافه کنید و با همزن برقی هم بزنید تا کاملا با هم ترکیب شوند و مخلوط آنها، سبک و کرم رنگ شود، سپس با توجه به ذائقه خودتان مقداری پودر هل را اضافه کنید و هم بزنید.
بعد آرد برنج را روی مواد بریزید و با لیسک هم بزنید تا کاملا با مواد ترکیب شود و سپس پودر بادام را اضافه کنید و با لیسک هم بزنید تا با هم ترکیب شوند و بعد آرد را که از قبل الک کردهاید و بافت آن سبک و یکدست شده است را کمکم اضافه کنید.
آرد را کنترل شده اضافه کنید و ورز دهید تا خمیر جمع شود و بافت آن نرم و لطیف شود که به دست نچسبد، سپس خمیر را در یک پلاستیک فریزر قرار دهید و با دست یا وردنه کمی پهن کنید و سپس به مدت ۶ ساعت در دمای محیط استراحت دهید.
طرز تهیه شیرینی قندی به روش قنادی و با طعمی بی نظیرشیرینی قندی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و پرطرفدار است که برای پذیرایی در مناسبت هایی…
بعد از این زمان خمیر را از پلاستیک بیرون بیاورید و روی سطح صاف با وردنه به قطر نیم میلیمتر باز کنید و با کاتر در شکل و اندازه دلخواه برش بزنید و یا از قالبهای آماده استفاده کنید و خمیر را قالب بزنید و سپس کف سینی فر را کاغذ روغنی قرار دهید.
بعد برشهای خمیر را با فاصله در سینی یا قالب بچینید و روی آن خلال پسته یا بادام قرار دهید و به آرامی کمی فشار دهید تا سفت شود و سپس سینی را در فر که از ده دقیقه قبل گرم شده است قرار دهید و دمای فر را روی ۱۵۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید.
سپس به مدت تقریبا ۱۲ دقیقه اجازه دهید تا شیرینیها خوب بپزند و بعد از این زمان سینی را از فر بیرون بیاورید و در دمای محیط قرار دهید تا شیرینیها خنک شوند، بعد از آن شیرینیها را به آرامی از کاغذ روغنی جدا کنید و در ظرف دیگری بچینید.
طرز تهیه شیرینی بهشتی به روش مجلسی و با طعمی بی نظیرشیرینی بهشتی یکی از انواع شیرینی های ساده و خوشمزه ایرانی است که معمولا برای پذیرایی استفاده…
اگر میخواهید بعدا از این شیرینی استفاده کنید میتوانید شیرینیها را در ظرف در بسته برای مدت یک هفته در یخچال نگهداری کنید و بعد در هنگام استفاده تعدادی شیرینی بادامی را در ظرف مناسب بچینید و برای پذیرایی و مهمانیها همراه با چای سرو کنید.
طرز تهیه شیرینی بادامی به روش مجلسی و طعمی بی نظیر 5 2