در این پست طرز تهیه قرابیه خرمایی با مواد لازم کره, روغن مایع, آرد, ماست چکیده, شکر, تخم مرغ, وانیل, بکینگ پودر را قرار داده ایم.
قرابیه خرمایی یکی از انواع شیرینیهای خوشمزه و لذیذ برای پذیرایی در ایام عید و همینطور مناسب سفرههای افطار در ماه رمضان است، این شیرینی ساده و خوش طعم با روشهای مختلف و مواد اولیه متنوعی آماده و درست میشود. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه قرابیه خرمایی در ادامه با سایت آموزشی پانا مگ همراه باشید.
طرز تهیه قرابیه گردویی به روش تبریزی و با طعمی بی نظیرقرابیه گردویی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و سنتی کشورمان است که با مواد و رسپی های…
مواد لازم برای قرابیه | |
کره | ۲۰۰ گرم |
روغن مایع | ½ لیوان |
آرد | ۴.۵ نیم لیوان |
ماست چکیده | ۱ قاشق غذاخوری |
شکر | ۴/۱ لیوان |
تخم مرغ | ۱ عدد |
وانیل | ۱ بسته |
بکینگ پودر | ½ قاشق مرباخوری |
مواد لازم برای بخش میانی | |
خرما | ۲۵ عدد |
گردو نگینی خرد شده | ½ لیوان |
دارچین | ۱ قاشق مرباخوری |
گلاب ( قابل حذف) | ۳ قاشق غذاخوری |
طرز تهیه قرابیه خرمایی
مرحله اول
برای تهیه قرابیه خرمایی ابتدا کره را در دمای محیط قرار دهید تا کمی نرم شود، سپس کره را در یک ظرف بریزید و روغن مایع را به آن اصافه کنید و هم بزنید تا کره کاملا آب شود و با روغن بافت یکدستی تشکیل دهند، سپس شکر را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا شکر حل شود.
مرحله دوم
بعد از این که شکر حل شد، تخم مرغ را اضافه کنید و هم بزنید تا از لختگی خارج شود و کاملا با مواد مخلوط شود، سپس مقداری وانیل و بکینگ پودر را روی مواد بریزید و با هم مخلوط کنید تا عطر وانیل آزاد شود و در ترکیب مواد پخش شود.
مرحله سوم
بعد از آن مقداری ماست چکیده که ترش نباشد و به دمای محیط رسیده است را به مخلوط اضافه کنید و با همزن هم بزنید تا ترکیب صاف و یکدستی تشکیل شود و همه مواد کاملا با هم مخلوط شوند، برای هم زدن مواد لزوما نیازی به همزن برقی نیست.
طرز تهیه قرابیه نارگیلی به روش ترکیه ای و با طعمی بی نظیرقرابیه نارگیلی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و سنتی ایرانی است که با مواد و رسپی های متنوعی…
مرحله چهارم
سپس آرد را در یک ظرف دیگر الک کنید تا سبک و یکدست شود و بعد کمکم و در چند مرحله روی مخلوط مواد الک کنید و با نوک انگشت هم بزنید و خمیر را ورز دهید تا یکدست و نرم شود، دقت کنید اگر زیاد ورز دهید با گرمای دست روغن میاندازد.
مرحله پنجم
برای درست کردن مواد میانی مقداری خرما را پوست بگیرید و هسته آنها را جدا کنید و سپس خرماها را در غذاساز بریزید و بزنید تا کاملا له شوند، برای این کار میتوانید از گوشتکوب برقی استفاده کنید و خرماها را بکوبید تا نرم و پوره شوند.
مرحله ششم
سپس مقداری دارچین روی خرماها بریزید و هم بزنید تا عطر دارچین آزاد شود و بعد به دلخواه و با توجه به ذائقه خودتان کمی گلاب را هم به مواد اضافه کنید و هم بزنید، سپس مقداری مغز گردو را اضافه کنید و با هم در غذاساز مخلوط کنید تا یکدست شوند.
طرز تهیه قرابیه فندقی به روش ترکی و با طعمی بی نظیرقرابیه فندقی یکی از شیرینیهای خوشمزه و سنتی ترکیه است که در همه کشورها و به روشهای…
مرحله هفتم
بعد روی یک سطح صاف، خمیر را بین دو کاغذ روغنی یا نایلون قرار دهید و با وردنه به شکل مستطیل پهن و صاف کنید و سپس از مواد خرما به شکل نوار روی آن بریزید و خمیر را رول کنید و بعد سطح آن را با چنگال یا هر وسیله دیگری شکل دهید.
مرحله هشتم
سپس رول را در اندازههای دلخواه برش بزنید و در یک قالب یا سینی فر کاغذ روغنی قرار دهید و سپس قرابیهها را با فاصله روی آن بچینید و سینی را در فر که از ده دقیقه قبل گرم شده است قرار دهید و دمای آن را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید.
مرحله نهم
به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه اجازه دهید تا قرابیهها خوب بپزند و زیر آنها طلایی رنگ شود، سپس از فر بیرون بیاورید و در دمای محیط قرار دهید تا خنک شوند و بعد به دلخواه قرابیهها را در پودر قند بغلتانید تا سطح آنها کاملا با پودر قند پوشانده شود.
طرز تهیه قرابیه حلوایی به روش ترکیه ای و طعمی بی نظیرقرابیه حلوایی نوعی شیرینی ساده و خوشمزه است که خیلی راحت و سریع درست میشود و از آن…
مرحله دهم
سپس مقداری قرابیه خرمایی را در یک ظرف مناسب بچینید و با پودر پسته، پودر نارگیل، خردههای گردو، خردههای فندق، خلال بادام و کنجد تزئین کنید و به عنوان یک میان وعده مناسب و خوش طعم و مقوی همراه با چای سرو کنید.
طرز تهیه قرابیه خرمایی به روش ترکیه ای و طعمی بی نظیر 5 2