در این پست طرز تهیه رشته پلو با گوشت قلقلی برای 4 نفر با مواد لازم برنج, رشته پلویی, گوشت چرخ کرده, سیب زمینی, کشمش, زعفران دم کرده, پیاز, کره, نمک و روغن مایع, فلفل سیاه و زردچوبه را قرار داده ایم.
رشته پلو با گوشت قلقلی یکی از انواع غذاهای قدیمی و سنتی کشورمان است که با مواد و رسپی های متنوعی پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه رشته پلو با گوشت قلقلی در ادامه با ما همراه باشید.
طرز تهیه قابلی پلو به روش افغانستانی و با طعمی بی نظیرقابلی پلو یکی از انواع غذاهای پرطرفدار و محبوب کشور افغانستان است که با رسپی های مختلفی پخته می شود
مواد لازم برای ۴ نفر | |
برنج | ۳ پیمانه |
رشته پلویی | ۲۰۰ گرم |
گوشت چرخ کرده | ۱۵۰ گرم |
سیب زمینی | ۱ عدد بزرگ |
کشمش | ⅓ پیمانه |
زعفران دم کرده | ½ فنجان |
پیاز | ۳ عدد |
کره | ۲۰ گرم |
نمک و روغن مایع | به مقدار کافی |
فلفل سیاه و زردچوبه | به مقدار کافی |
طرز تهیه رشته پلو با گوشت قلقلی
مرحله اول
برای تهیه رشته پلو با گوشت قلقلی خوشمزه در ابتدای کار برنج را شسته و به همراه ۱ قاشق چایخوری نمک درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس اجازه می دهیم برنج به مدت ۲ ساعت درون آب بماند و خیس بخورد.
مرحله دوم
پس از گذشت این زمان ۲ عدد پیاز را به صورت خلالی نازک خرد کرده، سپس یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم. در ادامه مقداری روغن مایع به تابه اضافه کرده و بلافاصله پیاز را به همراه مقداری زردچوبه به تابه اضافه می کنیم.
مرحله سوم
حالا پیاز را تفت می دهیم تا کاملا سرخ و طلایی شوند. در ادامه پیاز باقی مانده را با دندانه های ریز رنده، رنده کرده و از صافی رد می کنیم تا آب اضافی پیاز گرفته شود، سپس به همراه گوشت چرخ کرده درون یک کاسه مناسب می ریزیم.
طرز تهیه هویج پلو با گوشت قلقلی مخصوص با طعمی بی نظیرهویج پلو یک غذای بسیار لذیذ است. این غذا را می توان هم به صورت شیرین و هم به صورت ملس طبخ کرد.
مرحله چهارم
در این مرحله مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به کاسه حاوی گوشت چرخ کرده اضافه می کنیم و به خوبی ورز می دهیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند. حالا کشمش را شسته و درون یک کاسه حاوی آب می ریزیم.
مرحله پنجم
در ادامه درون همان تابه که پیاز را سرخ کردیم کره را اضافه کرده و روی حرارت ملایم می گذاریم، سپس به اندازه یک گردو بزرگ از مایه گوشت چرخ کرده جدا می کنیم و به صورت قلقلی در دست فرم می دهیم.
مرحله ششم
حالا گوشت های قلقلی را درون تابه قرار داده و به خوبی سرخ می کنیم، سپس کشمش خیس خورده را درون آبکش می ریزیم تا آب اضافی اش خارج شود. در ادامه گوشت های سرخ شده را از تابه خارج می کنیم.
طرز تهیه سماق پلو با گوشت قلقلی و طعمی بی نظیرسماق پلو یکی از انواع غذاهای خوشمزه و ایرانی است که با رسپی های متنوعی درست می شود
مرحله هفتم
در این مرحله کشمش را به تابه اضافه کرده و به مدت ۳۰ ثانیه تفت می دهیم، سپس تابه را از روی حرارت بر می داریم. حالا یک قابلمه مناسب را تا نیمه پر از آب کرده و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب جوش بیاید.
مرحله هشتم
زمانی که آب جوش آمد برنج را آبکشی می کنیم و به همراه ۱ قاشق چایخوری نمک درون قابلمه می ریزیم. پس از گذشت ۵ دقیقه رشته پلویی را به قابلمه اضافه کرده و مخلوط می کنیم، سپس زمانی که رشته ها نرم شدند برنج را آبکشی می کنیم.
مرحله نهم
حالا قابلمه را از روی حرارت برداشته، سپس رشته پلو را آبکشی می کنیم. در ادامه مقداری روغن مایع درون یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس پوست سیب زمینی را جدا کرده و پس از شستن به صورت ورقه ای برش می زنیم.
طرز تهیه بلغور پلو به روش سنتی و با طعمی بی نظیربلغور پلو یکی از انواع غذاهای خوشمزه و ساده ایرانی است که با رسپی های متنوعی درست می شود
مرحله دهم
در ادامه ورقه های سیب زمینی را درون قابلمه می چینیم، سپس یک لایه رشته پلو درون قابلمه می ریزیم. حالا مقداری از پیاز داغ به صورت پخش روی برنج ریخته و به همین ترتیب ادامه می دهیم تا مواد تمام شوند.
مرحله یازدهم
پس از تمام شدن مواد، روی برنج زعفران دم کرده می ریزیم و روی حرارت ملایم شعله پخش کن گذاشته، سپس درب قابلمه را با دم کنی می پوشانیم. در ادامه قابلمه را با دم کنی پوشانده و روی شعله پخش کن می گذاریم.
مرحله دوازدهم
حالا اجازه می دهیم پلو به مدت ۳۰ دقیقه روی حرارت بماند تا کاملا دم بکشد. پس از گذشت این زمان به صورت پخش روی رشته پلو روغن داغ شده ریخته و مجددا اجازه می دهیم پلو به مدت ۵ دقیقه دیگر روی حرارت بماند.
طرز تهیه ارمنی پلو به روش رستورانی و با طعمی بی نظیرارمنی پلو یکی از انواع پلوهای خوشمزه و اصیل ایرانی است که بین مردمان ایران طرفدارهای زیادی دارد
مرحله سیزدهم
حالا قابلمه را از روی حرارت برداشته و پلو را مخلوط می کنیم، سپس رشته پلو را درون ظرف مورد نظرمان بر می گردانیم و با گوشت قلقلی و کشمش سرخ شده دورچین می کنیم. در نهایت رشته پلو را به همراه سالاد شیرازی سرو می کنیم. نوش جان.
طرز تهیه رشته پلو با گوشت قلقلی و طعمی بی نظیر 5 2