در این پست طرز تهیه پلمبیر آناناس برای 4 نفر با مواد لازم پودر ژلاتین, پودر ژله آناناس, آب, آب آناناس, خامه فرم گرفته, بستنی له شده, شیر, آناناس خرد شده, گردو خرد شده, پسته خرد شده را قرار داده ایم.
پلمبیر آناناس یک دسر خوشمزه و فوقالعاده لذیذ فرانسوی است که بافتی نرم و ژلهای دارد و خیلی راحت و سریع و با مواد مختلف آماده میشود، این دسر خوش طعم برای پذیرایی و مهمانیها بسیار مناسب و شیک است و طرفداران زیادی دارد. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پلمبیر آناناس در ادامه با سایت آموزشی پانامگ همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
پودر ژلاتین | ۱.۵ قاشق غذا خوری |
پودر ژله آناناس | یک بسته |
آب | ۱ لیوان |
آب آناناس | ۱ استکان |
خامه فرم گرفته | ۱ لیوان |
بستنی له شده | ۱ لیوان |
شیر | ۱ استکان |
آناناس خرد شده | ۱ استکان |
گردو خرد شده | ۲ قاشق غذا خوری |
پسته خرد شده | ۲ قاشق غذا خوری |
طرز تهیه پلمبیر آناناس
مرحله اول
برای تهیه پلمبیر آناناس ابتدا پودر ژلاتین و پودر ژله آناناس را در ظرفی ریخته و کاملا با هم مخلوط کنید، سپس آب و آب آناناس را به آنها اضافه کنید و هم بزنید تا پودر ژلاتین و پودر ژله کاملا حل شوند، به جای آب آناناس میتوانید از آب کمپوت آناناس استفاده کنید.
مرحله دوم
سپس ظرف ژلهها را روی بخار کتری نگه دارید تا به روش بنماری ذرات درون آن کاملا حل شود و مایع شفاف و صاف و یکدست شود، بعد از آن خامه قنادی را در ظرفی بریزید و با دور تند همزن به قدری خامه را بزنید تا فرم گرفته و سفت شود.
مرحله سوم
وقتی که جای پرههای همزن روی خامه ماند و اگر قاشق پر از خامه را برگرداندید و بیرون نریخت، خامه آماده است، سپس خامه فرم گرفته را در ظرفی بریزید و بستنی که به دمای محیط رسیده و کاملا آب شده است را به آن اضافه کنید و هم بزنید.
مرحله چهارم
بعد شیر را که به دمای محیط رسیده است روی خامه و بستنی بریزید و با همزن دستی هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند و مخلوط صاف و یکدست شود، سپس مقداری مغز گردو و مغز پسته را به کمک چاقو خرد کنید و در مواد بریزید و مخلوط کنید.
مرحله پنجم
بعد چند حلقه آناناس را که هم میتوانید از کمپوت آناناس استفاده کنید و هم میتوانید از میوه آناناس چند حلقه برش بزنید را نگینی خرد کنید و در مواد بریزید و هم بزنید، سپس مایع ژلهای را روی مواد بریزید و همه مواد را با هم مخلوط کنید تا یکدست شوند.
مرحله ششم
حالا داخل یک قالب مستطیلی شکل یک کیسه نایلون قرار دهید به طوری که لبههای پلاستیک از ظرف بیرون بیاید و بعد مخلوط مواد را داخل قالب بریزید و به مدت ۵ الی ۶ ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا خودش را بگیرد و سفت و منسجم شود.
مرحله هفتم
بعد قالب را از یخچال بیرون بیاورید و به کمک پلاستیک فریزر پلمبیر آناناس را از قالب خارج کنید و در ظرف مناسب قرار دهید، بعد با چاقوی تیز پلمبیر را برش بزنید و با پودر پسته، پودر نارگیل، خردههای مغز گردو و چند برش آناناس تزئین کنید.
طرز تهیه پلمبیر آناناس به روش مجلسی و طعمی بی نظیر 5 2