در این پست طرز تهیه تاتلی زبرا اناری برای 4 نفر با مواد لازم آب انار, شکر, آرد قنادی, نشاسته ذرت, پودر نارگیل را قرار داده ایم.
تاتلی زبرا اناری یکی از انواع دسرهای جذاب کشور ترکیه است که با توجه به اینکه از انار در تهیه آن استفاده می شود برای دسر شب یلدا مناسب می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه تاتلی زبرا اناری در ادامه با ما همراه باشید.
طرز تهیه مسقطی انار به روش سنتی و با طعمی بی نظیرمسقطی انار یکی از انواع دسرهای خوشمزه و ایرانی است که به دلیل رنگ قرمز آن بسیار مناسب شب یلدا می باشد
مواد لازم برای ۴ نفر | |
آب انار | ۲ لیوان |
شکر | ½ لیوان |
آرد قنادی | ۱ قاشق غذاخوری |
نشاسته ذرت | ۱٫٫۵ قاشق غذاخوری |
پودر نارگیل | برای تزیین |
مواد لازم محلبی سفید | |
شیر | ۲ پیمانه |
شکر | ¾ لیوان |
آرد قنادی | ۱ قاشق غذاخوری |
نشاسته ذرت | ۱٫۵ قاشق غذاخوری |
وانیل | نوک قاشق چایخوری |
طرز تهیه تاتلی زبرا اناری
مرحله اول
برای تهیه تاتلی زبرا انار در ابتدای کار دو قابلمه کوچک روی سطح کار قرار می دهیم. آب انار را به همراه شکر، آرد قنادی و نشاسته ذرت داخل قابلمه اول می ریزیم و کمی ترکیب می کنیم تا مواد یکدست شوند.
مرحله دوم
در این مرحله مواد محلبی سفید که شامل شیر، شکر، آرد قنادی و نشاسته ذرت هستند را داخل قابلمه دوم می ریزیم و مواد را کمی ترکیب می کنیم تا یکدست شوند. در ادامه قابلمه ها را روی شعله ملایم قرار می دهیم.
مرحله سوم
حالا باید صبر می کنیم تا محلبی ها با حرارت بسیار ملایم بپزند و به غلظت مناسب برسند. نکته مهم در مورد تهیه این دسر این است که محلبی قرمز و محلبی سفید باید در یک تایم یکسان آماده شوند.
طرز تهیه پاناکوتا انار به روش مجلسی و با طعمی بی نظیرپاناکوتا انار یکی از انواع دسرهای جذاب و بین المللی است که با رسپی های متنوعی درست می شود
مرحله چهارم
پس از اینکه غلظت محلبی ها به غلظتی شبیه به حریره بادام رسید، قابلمه ها را از روی حرارت کنار می گذاریم. در ادامه وانیل را به محلبی سفید اضافه می کنیم و کمی ترکیب می کنیم تا درون محلبی حل شود.
مرحله پنجم
در این مرحله چند عدد کاسه کوچک را با روغن به خوبی چرب می کنیم و ابتدا ۲ قاشق از محلبی قرمز درون کاسه ها می ریزیم و به صورت یکدست پخش می کنیم، سپس ۲ قاشق از محلبی سفید درون کاسه ها می ریزیم.
مرحله ششم
تعداد لایه ها سلیقگی است و می توانیم چند بار این کار را انجام دهیم تا اندازه تاتلی ها بزرگتر شود. فقط نکته ای که باید توجه داشته باشیم این است که لایه اول و لایه آخر باید از محلبی قرمز باشد.
طرز تهیه دسر خرمالو به روش مجلسی و با طعمی بی نظیردسر خرمالو یکی از انواع دسرهای خوشمزه و پرطرفدار بین المللی است که با رسپی های متنوعی درست می شود
مرحله هفتم
پس از اینکه محلبی ها را آماده کردیم، روی هر کاسه را با سلفون می پوشانیم و درون یخچال قرار می دهیم. پس از گذشت ۶ ساعت تاتلی ها را از یخچال خارج می کنیم، سپس داخل یک کاسه بزرگ مقداری پودر نارگیل می ریزیم.
مرحله هشتم
در این مرحله لبه های دسرها را با یک چاقو جدا می کنیم، سپس آنها را درون کاسه حاوی پودر نارگیل می ریزیم و به خوبی زیر و رو می کنیم تا تمام قسمت های تاتلی ها با یک لایه پودر نارگیل پوشیده شود.
مرحله نهم
پس از اینکه تمام دسر ها را درون پودر نارگیل غلطاندیم، آنها را درون یک مناسب می چینیم و سرو می کنیم. توجه داشته باشید برای تزیین این دسر می توانیم به سلیقه خود از پودر پسته یا انار دان شده استفاده کنیم.
طرز تهیه چیز کیک انار ساده و فوری با طعمی بی نظیرچیز کیک انار یکی از انواع دسرهای خوشمزه و ساده فصل پاییز است که معمولا برای شب یلدا درست می شودطرز تهیه تاتلی زبرا اناری ترکیه ای با طعمی بی نظیر 5 2