موضوعات وبسایت : دستور آشپزی
سوالات امتحان آیین نامه رانندگی

طرز تهیه پاستا فتوچینی

طرز تهیه پاستا فتوچینی

نویسنده : مبینا | زمان انتشار : 29 بهمن 1401 ساعت 08:59

جهت درج تبلیغات با قیمت مناسب در این سایت میتوانید به آی دی تلگرام زیر پیام دهید

@AlirezaSepand



در این پست طرز تهیه پاستا فتوچینی برای 4 نفر با مواد لازم فیله مرغ, پاستا فتوچینی, گوجه فرنگی, سیر, ریحان تازه, پنیر پارمزان, نمک و فلفل سیاه را قرار داده ایم.

سوالات امتحان آیین نامه رانندگی

طرز تهیه پاستا فتوچینی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و بین المللی است که بین مردم خاورمیانه طرفدارهای بسیاری دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پاستا فتوچینی در ادامه با ما همراه باشید.

طرز تهیه پاستا پستو به روش ایتالیایی و طعمی بی نظیرپاستا پستو یکی از انواع غذاهای اصلی کشور ایتالیا است که طعمی خاص و بسیار جذاب دارد

مواد لازم برای ۴ نفر
فیله مرغ۴۰۰ گرم
پاستا فتوچینی۵۰۰ گرم
گوجه فرنگی۵ عدد
سیر۴ حبه
ریحان تازه۱ دسته
پنیر پارمزان۳۰۰ گرم
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی

طرز تهیه طرز تهیه پاستا فتوچینی

مرحله اول

برای تهیه پاستا فتوچینی خوشمزه در ابتدای کار فیله مرغ را به صورت مکعبی ریز خرد می کنیم، سپس دو حبه سیر را به صورت ریز رنده کرده و به همراه مقداری روغن مایع و زیتون درون یک تابه مناسب می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم.

مرحله دوم

حالا سیر را کمی تفت می دهیم تا عطر آن آزاد شود، سپس فیله های مرغ را اضافه کرده و کمی تفت می دهیم. در ادامه حرارت را زیاد کرده و اجازه می دهیم آب اضافی فیله های مرغ تبخیر شود و در این فاصله گوجه فرنگی ها با غذاساز پوره می کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله دو حبه سیر باقی مانده را نیز رنده کرده و به همراه مقداری روغن زیتون درون یک تابه نسبتا بزرگی می ریزیم، سپس روی حرارت گذاشته و تفت می دهیم. در ادامه پوره گوجه فرنگی را به تابه اضافه کرده و به خوبی سرخ می کنیم.

طرز تهیه پاستا میگو به روش رستورانی و با طعمی بی نظیرپاستا میگو یکی از انواع غذاهای سنتی و خوشمزه ایتالیایی است که با ترکیبات متنوعی درست می شود

مرحله چهارم

حالا کمی آب به تابه حاوی پوره گوجه فرنگی اضافه کرده و ریحان تازه را به صورت ریز خرد می کنیم، سپس به تابه می افزاییم. در ادامه مقداری نمک و فلفل سیاه اضافه کرده و پس از مخلوط کردن فیله های مرغ سرخ را اضافه می کنیم.

مرحله پنجم

حالا حرارت را ملایم کرده و اجازه می دهیم مواد باهم پخته شوند و در این فاصله یک قابلمه را تا نیمه پر از آب کرده و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا به نقطه جوش برسد، سپس پاستا فتوچینی را به قابلمه اضافه کرده و اجازه می دهیم کمی پخته شود.

مرحله ششم

زمانی که پاستا کمی پخته و نرم شد، آنرا با آب سرد آبکش کرده و به تابه می افزاییم، سپس نصف مقدار پنیر پارمزان را به تابه اضافه کرده و مخلوط می کنیم. پس از گذشت ۲ دقیقه پاستا را درون ظرف مورد نظرمان ریخته و مابقی پنیر را روی آن می ریزیم. نوش جان.

طرز تهیه پاستا پنه آلفردو ساده و رستورانی با طعمی بی نظیرپاستا پنه آلفردو یکی از انواع غذاهای بسیار محبوب ایتالیایی است که امروزه در میان ایرانیان نیز از محبوبیت بالایی برخوردار استطرز تهیه پاستا فتوچینی به روش ایتالیایی و طعمی بی نظیر 5 2

آیا این مطلب برای شما مفید بود؟


منبع: panamag.ir



ارسال نظر

نام


ایمیل


نظر