موضوعات وبسایت : دستور آشپزی
سوالات امتحان آیین نامه رانندگی

طرز تهیه ران مرغ عسلی

طرز تهیه ران مرغ عسلی

نویسنده : مبینا | زمان انتشار : 29 بهمن 1401 ساعت 09:01

جهت درج تبلیغات با قیمت مناسب در این سایت میتوانید به آی دی تلگرام زیر پیام دهید

@AlirezaSepand



در این پست طرز تهیه ران مرغ عسلی برای 4 نفر با مواد لازم ران مرغ, عسل, کنجد, روغن زیتون, پودر تخم گشنیز, پاپریکا, فلفل قرمز, پودر سیر و پیاز, نمک و فلفل سیاه را قرار داده ایم.

سوالات امتحان آیین نامه رانندگی

ران مرغ عسلی یکی از غذاهای محبوب در سراسر جهان است که با سس های بسیار متنوعی سرو می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ران مرغ عسلی در ادامه با ما همراه باشید.

طرز تهیه مرغ پفکی به روش رستورانی با طعمی بی نظیرمرغ پفکی یکی از انواع غذاهای بسیار محبوب فست فودی است که با طعم های متنوعی درست می شود

مواد لازم برای ۴ نفر
ران مرغ۶ تا ۸ عدد
عسل۲ قاشق غذاخوری
کنجد۱ قاشق غذاخوری
روغن زیتون۱ فنجان
پودر تخم گشنیز½ قاشق چایخوری
پاپریکا۱ قاشق چایخوری
فلفل قرمز½ قاشق چایخوری
پودر سیر و پیاز۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی

طرز تهیه ران مرغ عسلی

مرحله اول

برای تهیه ران مرغ عسلی خوشمزه در ابتدای کار عسل را به همراه روغن زیتون و کنجد درون یک کاسه بزرگ می ریزیم و به وسیله همزن مفتولی یا همزن برقی ترکیب می کنیم تا بافت مواد کاملا یکدست شود.

مرحله دوم

در این مرحله پودر تخم گشنیز را به همراه پودر پاپریکا، فلفل قرمز، پودر سیر، پودر پیاز و مقداری نمک و فلفل سیاه به کاسه اضافه می کنیم، سپس مواد را در حدی که با هم ترکیب شوند، مخلوط می کنیم.

مرحله سوم

حالا ران های مرغ را به مواد اضافه کرده و با قاشق به آرامی زیر و رو می کنیم تا تمام قسمت های گوشت مرغ به مواد طعم دهنده آغشته شود. در ادامه روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و به مدت یک ساعت در یخچال قرار می دهیم.

طرز تهیه مرغ سوخاری ساده خانگی با طعم و رنگ بی نظیرمرغ سوخاری از محبوب ترین غذاهایی است که با گوشت مرغ درست می شود و تقریبا در سراسر دنیا…

مرحله چهارم

پس از گذشت این زمان فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم و اجازه می دهیم به خوبی گرم شود. در ادامه کف سینی فر را با دو لایه کاغذ روغنی می پوشانیم و ران های مرغ را روی آن می چینیم.

مرحله پنجم

در این مرحله سینی را درون فر گرم شده قرار می دهیم و اجازه می دهیم ران های مرغ به مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت بپزند. پس از گذشت ۴۵ دقیقه گوشت مرغ را بررسی می کنیم و در صورتی که به طور کامل پخته بود فر را خاموش می کنیم.

مرحله ششم

حالا گریل را روشن می کنیم و اجازه می دهیم روی ران های مرغ طلایی شود. در نهایت ران های مرغ را از فر خارج کرده و درون ظرف مورد نظرمان می چینیم، سپس به همراه سس دلخواه سرو می کنیم.

طرز تهیه مرغ شکم پر به روش رستورانی و با طعمی بی نظیرمرغ شکم پر یکی از انواع غذاهای خوشمزه و مجلسی کشورمان است که با رسپی های متنوعی درست می شودطرز تهیه ران مرغ عسلی رستورانی با طعمی بی نظیر 5 2

آیا این مطلب برای شما مفید بود؟


منبع: panamag.ir



ارسال نظر

نام


ایمیل


نظر