موضوعات وبسایت : دستور آشپزی
سوالات امتحان آیین نامه رانندگی

طرز تهیه دسر نارگیلی

طرز تهیه دسر نارگیلی

نویسنده : مبینا | زمان انتشار : 18 فروردین 1402 ساعت 16:32

جهت درج تبلیغات با قیمت مناسب در این سایت میتوانید به آی دی تلگرام زیر پیام دهید

@AlirezaSepand



در این پست طرز تهیه دسر نارگیلی برای 4 نفر با مواد لازم شیر, نشاسته ذرت, وانیل, خامه, ژلاتین, شکر, پودر نارگیل را قرار داده ایم.

سوالات امتحان آیین نامه رانندگی

دسر نارگیلی یکی از انواع دسرهای خوشمزه و با طعم و عطر فوق‌العاده است که برای پذیرایی و مهمانی‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد، این دسر لذیذ بافت سبک و نرم و لطیفی دارد که خیلی راحت و سریع درست می‌‌شود و طرفداران زیادی دارد. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه دسر نارگیلی در ادامه با سایت آموزشی پانامگ همراه باشید.

طرز تهیه دسر نسکافه ای مجلسی با طعمی بی نظیرطرز تهیه دسر نسکافه ای مجلسی با طعمی بی نظیردسر نسکافه یکی از انواع دسرهای خوشمزه و پرطرفدار است که به عنوان یک دسر بین المللی شناخته…

مواد لازم برای ۴ نفر
شیر۲ لیوان
نشاسته ذرت۲ قاشق چایخوری
وانیلنصف قاشق چایخوری
خامه۵۰ گرم
ژلاتین۱ قاشق غذا خوری سر پر
شکرنصف لیوان
پودر نارگیل۱ لیوان

طرز تهیه دسر نارگیلی

مرحله اول

برای تهیه دسر نارگیلی ابتدا شیر را در یک ظرف بریزید و شکر را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا شکر در آن حل شود و سپس نشاسته ذرت را به آن اضافه کنید و هم بزنید و بعد وانیل را روی مواد بریزید و هم بزنید تا عطر وانیل آزاد شود و با همه مواد مخلوط شود.

مرحله دوم

ظرف شیر را روی حرارت متوسط قرار دهید تا گرم شود، شیر که گرم شد پودر نارگیل را به آن اضافه کنید و هم بزنید، بعد خامه را در ظرفی بریزید و کمی از مواد دسر را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا هم دما شوند و سپس به باقی مواد اضافه کنید.

مرحله سوم

بعد از آن پودر ژلاتین را در ظرفی بریزید و مقداری آب سرد به آن اضافه کنید و هم بزنید تا اسفنجی شود بعد به روش بن ماری روی بخار کتری نگه دارید تا کامل ذوب شود و مایع شفاف و صاف شود و سپس به مواد دسر اضافه کنید و هم بزنید.

طرز تهیه دسر زبرا به روش مجلسی و با طعمی بی نظیرطرز تهیه دسر زبرا به روش مجلسی و با طعمی بی نظیردسر زبرا یکی از انواع دسرهای خوشمزه و بین المللی است که طرفدارهای زیادی در سراسر جهان دارد

مرحله چهارم

بعد ظرف مواد دسر را از روی حرارت بردارید و به دلخواه و سلیقه خودتان در هر قالبی که خواستید بریزید و در یخچال قرار دهید و به مدت ۸ ساعت اجازه دهید تا دسر استراحت کند و خودش را بگیرد و منسجم شود، سپس قالب را از یخچال خارج کنید.

مرحله پنجم

برای جدا کردن دسر از قالب با چاقو کناره‌های دسر را از قالب جدا کنید و دسر را به سمت وسط بکشید و بعد که همه قسمت‌های دسر جدا شد، آن را در ظرف مناسب برگردانید، توجه کنید که موقع برگرداندن دسر، آرام این‌کار را انجام دهید تا خراب نشود.

مرحله ششم

سپس در اطراف ظرف دسر نارگیلی را مقداری شکلات صبحانه یا عسل بریزید و دسر را با پودر پسته، پودر نارگیل، خلال بادام و خرده‌های گردو تزئین کنید و به عنوان یک دسر شیک و مجلسی برای پذیرایی و مهمانی‌ها همراه با سایر دسرها سرو کنید.

طرز تهیه دسر سیب به روش مجلسی و با طعمی بی نظیرطرز تهیه دسر سیب به روش مجلسی و با طعمی بی نظیردسر سیب یکی از انواع دسرهای خوشمزه و ساده بین المللی است که با رسپی های متنوعی درست می…طرز تهیه دسر نارگیلی به روش مجلسی و طعمی بی نظیر 5 2

آیا این مطلب برای شما مفید بود؟


منبع: panamag.ir



ارسال نظر

نام


ایمیل


نظر