موضوعات وبسایت : دستور آشپزی
سوالات امتحان آیین نامه رانندگی

طرز تهیه سالاد کلم تابستانی

طرز تهیه سالاد کلم تابستانی

نویسنده : مبینا | زمان انتشار : 19 فروردین 1402 ساعت 18:58

جهت درج تبلیغات با قیمت مناسب در این سایت میتوانید به آی دی تلگرام زیر پیام دهید

@AlirezaSepand



در این پست طرز تهیه سالاد کلم تابستانی برای 4 نفر با مواد لازم کلم سفید یا کلم بنفش, نخود فرنگی پخته, ژامبون گوشت یا مرغ, فلفل دلمه‌ای رنگی, نمک, سس مایونز کم چرب را قرار داده ایم.

سوالات امتحان آیین نامه رانندگی

سالاد کلم تابستانی یکی از سالادهای خوشمزه و با عطر و طعمی فوق‌العاده است که خیلی راحت و سریع آماده و درست می‌شود و برای پذیرایی و مهمانی‌ها بسیار شیک و مناسب است، این سالاد خوش طعم را می‌توانید با مواد متنوعی درست کنید. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سالاد کلم تابستانی در ادامه با سایت آموزشی پانامگ همراه باشید.

طرز تهیه سالاد کلم سفید رستورانی با طعمی بی نظیرطرز تهیه سالاد کلم سفید رستورانی با طعمی بی نظیرسالاد کلم سفید یکی از انواع سالادهای مجلسی ایرانی است که معمولا به عنوان یک سالاد رستورانی…

مواد لازم برای ۴ نفر
کلم سفید یا کلم بنفش۲ لیوان
نخود فرنگی پخته۱ لیوان
ژامبون گوشت یا مرغ۲۰۰ گرم
فلفل دلمه‌ای رنگینصف عدد
نمکنصف قاشق چایخوری
سس مایونز کم چرب۴ قاشق غذا خوری

طرز تهیه سالاد کلم تابستانی

مرحله اول

ابتدا با توجه به ذائقه و سلیقه خودتان کلم سفید یا کلم بنفش را برش دهید و سپس به شکل ریز و نواری خرد کنید، می‌توانید ترکیبی از هر دو کلم را استفاده کنید و بعد کلم ها را تمیز بشورید و در یک سبد بریزید و بگذارید تا آب اضافی آن‌ها خارج شود.

مرحله دوم

سپس مقداری نخود فرنگی را در یک ظرف بریزید و مقداری آب روی آن بگیرید و روی حرارت متوسط قرار دهید و اجازه دهید تا به مدت تقریبا ۵ دقیقه خوب بپزد و نرم شود و بعد از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا در دمای محیط سرد شود.

مرحله سوم

بعد یک فلفل دلمه‌ای را که با سلیقه خودتان از هر رنگی می‌تواند باشد تمیز بشورید و نصف کنید و به شکل مکعبی و ریز خرد کنید، می‌توانید از فلفل دلمه‌ای سبز، قرمز، زرد و یا ترکیبی از دو یا سه رنگ استفاده کنید تا شکل و ظاهر سالاد زیباتر شود.

طرز تهیه سالاد اندونزی ساده رستورانی با طعمی بی نظیرطرز تهیه سالاد اندونزی ساده رستورانی با طعمی بی نظیرسالاد اندونزی یکی از سالادهای بسیار معروف کشور اندونزی است که با ترکیبات بسیار متنوعی درست…

مرحله چهارم

سپس با توجه به ذائقه و سلیقه خودتان مقداری ژامبون گوشت یا مرغ و یا ترکیبی از هر دو را مکعبی و ریز خرد کنید و در ظرفی بریزید و کنار بگذارید، ژامبون‌های گوشت و مرغ را با سلیقه خودتان می‌توانید به شکل نوارهای نازک و ریز خرد کنید.

مرحله پنجم

بعد از آن در یک ظرف مناسب کلم‌، نخود فرنگی، فلفل دلمه و ژامبون‌ها را بریزید و با هم ترکیب کنید و سپس کمی نمک و مقداری سس مایونز را هم به مخلوط مواد اضافه کنید و هم بزنید تا سس کاملا با همه مواد ترکیب شود و به خورد آن‌ها برود.

مرحله ششم

سپس سالاد را به مدت ۱ تا ۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا استراحت کند و طعم و عطر همه مواد کاملا با هم مخلوط شود و به خورد هم برود، بعد از آن سالاد را از یخچال بیرون بیاورید و هم بزنید تا اگر سس ته‌نشین شده دوباره با مواد مخلوط شود.

طرز تهیه سالاد کلم بروکلی مجلسی با طعمی بی نظیرطرز تهیه سالاد کلم بروکلی مجلسی با طعمی بی نظیرسالاد کلم بروکلی یکی از انواع سالادهای خوشمزه و سالم است که برای افراد دارای رژیم و گیاهخوار…

مرحله هفتم

بعد از آن سالاد کلم تابستانی را در ظرف مناسب بریزید و با چند برگ نعناع و ریحان و چند برش لیمو ترش تازه تزئین کنید و به عنوان یک پیش غذای خوش طعم و ساده و متفاوت همراه با انواع غذاها و سالاد‌های دیگر برای پذیرایی و مهمانی‌ها سرو کنید.

طرز تهیه سالاد کلم تابستانی مجلسی با طعمی بی نظیر 5 2

آیا این مطلب برای شما مفید بود؟


منبع: panamag.ir



ارسال نظر

نام


ایمیل


نظر